standard-title Royal Mandarin

Royal Mandarin

borrelen bij de gezellige open haard

Chinees Specialiteiten Restaurant

Graag heten wij u van harte welkom bij Chinees Specialiteiten Restaurant Royal Mandarin. Hier kunt u genieten van de top op culinair gebied. Met verse ingrediënten en de fijnste kruiden creëert onze keuken gerechten die een lust zijn voor het oog, heerlijk ruiken en vooral een genot zijn voor de smaakpapillen. Het sfeervolle restaurant is uniek gelegen, in een historische boerderij in het centrum van Hilversum. Alles straalt gastvrijheid uit: van de hartelijke, persoonlijke ontvangst met aperitief bij de open haard tot de gastheren die u de verrukkelijke specialiteiten van de Chinese keuken serveren, begeleid door de mooiste en speciaal geselecteerde wijnen.

Reserveren

geflameerde exclusieve chinese gerechten bij Royal Mandarin

Exclusieve gerechten

De kaart van Royal Mandarin bestaat uit exclusieve Chinese specialiteiten. Met heerlijke amuses en unieke visgerechten. De smaken zijn geraffineerd in harmonie en worden intenser naarmate de gangen zich opvolgen. Alle gerechten worden op unieke wijze gepresenteerd. Zoals de Pekingeend op een dun pannenkoekje, ingesmeerd met hoisinsaus en vergezeld van roergebakken groenten. Bent u vegetarisch of hebt u speciale dieetwensen? Dan zetten wij ons beste beentje voor om u culinair te verwennen! Sluit uw lunch of diner af met een smaakvolle samenstelling van kleine desserts en u zult nog lang nagenieten van uw bezoek.

speciale wijnen

Bijzondere wijnen

Naast de heerlijke gerechten onderscheidt het restaurant zich door ruim 400 mooie wijnen die allen, dankzij de goede klimatologische omstandigheden in de wijnkelder, op de perfecte temperatuur worden geschonken. Wij zijn trots op onze unieke kaart, waar topwijnen uit de Bordeaux, Bourgogne, Italië, Spanje, Zuid-Afrika, Libanon, Amerika, China en Australië op staan. Graag laten wij u kennismaken met de Petrus, Cheval Blanc, Mouton Rothschild, Lafite Rothschild en Margaux uit topjaren. Voor iedere gang bieden wij de keuze uit verschillende wijnen, die perfect passen bij de aroma’s van het gerecht. Onze sommelier is zelf een groot liefhebber en adviseert u graag.