standard-title Wijncollectie

Wijncollectie

de beste wijnen bij royal mandarin

De mooiste wijnen

Exclusieve specialiteiten komen het beste tot hun recht als zij worden vergezeld door bijzondere wijnen. Bij Royal Mandarin geniet u daarom van de perfecte harmonie tussen de aroma’s. De opbouw in smaken tijdens uw lunch of diner bepaalt de wijn die wij adviseren. Iedere fles is met zorg gekozen en heeft een eigen karakter. Met trots presenteren wij u de mooiste wijnen uit de Bordeaux en de Bourgogne en uit Italië, Spanje, Zuid-Afrika, Amerika, China en Australië. Stuk voor stuk wijnen met een prachtig boeket, expressieve geuren en intense smaken. Van fris fruit tot gespierd met een kruidige afdronk. Allemaal wijnen waarvan u de smaak nog lang zult proeven!

 

Reserveren

rijk gevulde wijnkelder royal mandarin

Onze bijzondere wijnkelder

Er zijn veel redenen waarom de wijnkaart van Royal Mandarin zo tot de verbeelding spreekt. Zoals de zorgvuldige selectie van meer dan 400 verschillende wijnen van wijnhuizen als Domaine Leflaive, Domaine Vincent Girardin, Vegas Sicilië, Antinori en Gaja. Onze sommelier kan zo altijd de wijnen adviseren waarvan de aroma’s excelleren met de smaken van de exclusieve gerechten die worden geserveerd. Veel van de topwijnen zijn uniek in het jaar of de gelimiteerde aantallen waarin ze zijn geproduceerd. In onze bijzondere wijnkelder worden ze, soms jarenlang, op de juiste temperatuur gehouden. Dankzij deze klimatologische omstandigheden komen zijdezachte of juist stevige tannines en intense smaken optimaal tot hun recht wanneer de wijn bij u aan tafel geschonken wordt.

ruim assortiment likeuren

Van aperitief tot digestief

Een heerlijke lunch of diner bij Royal Mandarin begint vaak met een aperitief bij de open haard. Gasten worden ontvangen met bruisende bubbels of een glas wijn dat de inspirerende toon zet voor een exclusieve ervaring. Nadat de smaakpapillen zijn verwend door onze specialiteiten, begeleid frisse Sauvignon Blanc, de afdronk van de Chablis of Sancerre, het karakter van de Puilly Fumé, het fruit van de Saint Julien, het krachtige rood van de Barolo of uit Napa Valley, dan is het tijd voor uw digestief. Sluit uw bezoek af Bas Armagnac vanaf 1904, een keuze uit verschillende Cognac, waaronder Remy Martin en Chateau de Breuil VSOP van 15 jaar, of een glas Eau de Vie, zoals de Grand Marnier Cuvee Cent., Cinquantenaire en vele andere likeuren.

Royal Mandarins wijncollectie

Royal Mandarin is trots op haar grote wijncollectie van befaamde wijnhuizen, zoals:

  • Domaine Leflaive
  • Domaine Vincent Girardin
  • Vegas Sicilië
  • Antinori
  • Gaja

Topwijnen uit onder andere Frankrijk en Italië.

wijnhuis domaine leflaive

wijnhuis vincent giardin

wijnhuis vega sicilia

wijnhuis antinori

wijnhuis GAJA